Hochrippe vom Weiderind mit Kompott von Tomaten, Oliven und Senfsaat / Fijne rib van weiderund met tomatencompotte, olijven en mosterdzaad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Risotto al barolo e gorgonzola

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Wintersalade

Een recept uit

Peren in Amerone

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken