Runderlende gesmoord in rode wijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 136 in De complete keuken van Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vijgen, in barolo gepocheerd476 Vijgencocktail met limoen, vanillesiroop en prosecco

delicious. magazine - 2011-13

Paddestoelenrisotto met barolo

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gesmoord rundvlees met barolo

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Risotto al barolo

delicious. magazine - 2014-06