Gebakken verse ricotta met zongedroogde-tomatenpesto
★
★
★
★
★
Een recept van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher.
U vindt dit recept op pagina 224 in Zomer van De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- bloem
- boter
- brood
- kruiden
- olijfolie
- peper
- pistachenoten
- pruimtomaten
- schapenricotta
- zongedroogde tomaten
- zout
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.