Gebakken verse ricotta met zongedroogde-tomatenpesto

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 224 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomatenfocaccia

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Chocolade kerkhofjes

Een recept uit Betina Oostveen

Stromboli met olijven

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Pomodori fritti - Gefrituurde tomaten

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane