Fritto misto met saliebeslag
★
★
★
★
★
Een recept van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher.
U vindt dit recept op pagina 271 in Zomer van De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- aubergine
- bloem
- courgette
- droge witte wijn
- ei
- gamba's
- gele paprika
- groene paprika
- knoflook
- kokkels
- mosselen
- olijfolie
- pijlinktvis
- rode paprika
- salie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.