Kapoen geparfumeerd met kruiden
★
★
★
★
★
Een recept van Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci.
U vindt dit recept op pagina 74 in Wild en gevogelte .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten
- basilicum
- bieslook
- blanke roux
- dragon
- gevogelteglace
- kapoen
- kervel
- knoflook
- koriander
- magere room
- olijfolie
- peterselie
- rozemarijn
- sjalot
- slagroom
- tijm
- tomaat
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.