Hazenbloed

Hazenbloed wordt beschouwd als haas.

Zoek naar hazenbloed in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hazenbloed in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hazenbloed recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hazenbloed:

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Hazenrug, hazenpeper en hazenbloedworst

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bloemendaalse kool, boter, briochebrood, buikspek, calvados, crème fraîche, eau de vie, ei, gemberpoeder, hazenbloed, hazenbout, hazenvlees, jenever, kaneel, karkas van haas, knoflook, kruidnagel, laurier, majoraan, nitrietzout, olijfolie, peterselie, rode peperkorrels, roggemeel, room, boter, tijm, ui, varkensdarm, wildfond, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Hazenrug of reerug met Saupiquetsaus

Ingrediënten:
boter, cognac, ham, hazenbloed, hazenrug, knoflook, laurier, marinade van mère brazier, reerug, saupiquetsaus, sjalot, tijm, ui en vet spek

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hazenragout op onze wijze

Ingrediënten:
citroenschil, gezouten spek, haas, hazenbloed, hazenlever, kleinwild, marinade met zuiderse kruiden, rode bessengelei, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Liebre con lentejas - Gestoofde haas met linzen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, cognac, groene paprika, haas, hazenbloed, hazenlever, kippenlevers, knoflook, kruidnagels, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, quindillapaprika, rode wijnazijn, sjalot, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas met wijn - lepre al vino

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, hazenbloed, hazenlever, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, sjalot, slagroom, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pappardello con la lepre - Lintpasta met haas

Ingrediënten:
bleekselderij, chocolade, hazenbloed, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, hazenvlees, melk, olijfolie, pappardelle, peterselie, rode wijn, ui, varkensbloed, wild, wildfond, winterwortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, champignons, cognac, gerookt spek, hazenbillen, hazenbloed, hazenpoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, suiker, toast, vet spek, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Civet à la Flamande

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, bruine suiker, champignons, cognac, gerookt spek, hazenbillen, hazenbloed, hazenpoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode bessengelei, rode wijn, suiker, toast, vet spek, water, wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met kastanjes

Ingrediënten:
droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Lièvre à la royale

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, ganzenvet, haas, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, knoflook, kruidnagel, peper, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, ui, vet spek, wild, wortel en zout

Keuken:
Frans