Toulonse wijting - merlan à la toulonnaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Midye tava - Gefrituurde mosselen

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Tomatensaus bij spaghetti- en vissaus

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Gebakken mosselen in de schelp

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Gefrituurde mosselen met tarator

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro