Blanquette van slakken - petits-gris en matelote
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 101 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- azijn
- bloem
- boter
- court-bouillon
- croutons
- eierdooier
- nootmuskaat
- peper
- slakken
- suiker
- verse peterselie
- water
- zilverui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.