Daube in aspic - daube en gelée
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 135 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei / rundvlees
Ingrediënten
- bouillon
- bouquet garni
- cognac
- droge rode wijn
- gaar stoofvlees
- gedroogde boleten
- grof zout
- knoflook
- macaroni
- marc de provence
- olijfolie
- pekelspek
- provençaalse kruiden
- runderschenkelvlees
- tomaat
- ui
- varkenspoot
- varkenszwoerd
- verse peterselie
- vetspek
- wortel
- zout
- zwarte olijf
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.