Thaise basilicum

Thaise basilicum wordt beschouwd als basilicum.

Alternatieve namen: bai ga prow, bai horapa en thais basilicum.

Zoek naar thaise basilicum in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met thaise basilicum in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste thaise basilicum recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient thaise basilicum:

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Vietnamese Kippennoedelsoep

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kip, knoflook, koriander, kristalsuiker, kruidnagel, lente-ui, limoen, rawit, rijstnoedels, steranijs, taugé, thaise basilicum, ui, vissaus en witte ui

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Viskoekjes - taud man pla

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, basilicum, bergamotblad, ei, frituurolie, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, natriumbicarbonaat, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en witte visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
frituur / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

In bananenblad gestoomde vis - haw mok

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bananenblad, basilicum, courgette, eierdooier, eiwit, groene thaise chilipeper, kokosmelk, kokosroom, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, prik chee fa, sla, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, verse koriander en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Palingkerrie - pad ped pla lai

Ingrediënten:
bai ma-grood, bergamotblad, laos, krachai, maïsolie, nam pla, nam prik gaeng ped, paling, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en verse basilicum

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde mosselen - hoi maeng poo ob

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, groene chilipeper, limoensap, mosselen, nam pla, prik chee fa, sjalot, ta krai en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Basilicumdipsaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, rijstazijn, sojasaus, suiker, thaise basilicum en thaise chilipeper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikante kip met basilicum - gai pad bai ga-prow

Ingrediënten:
bai ga prow, groene thaise chilipeper, ingelegde groene peperkorrels, kippengehakt, knoflook, kratiem, nam pla, olie, prik chee fa, prik chee fa daeng, rode chilipeper, sjalot, suiker, thaise pikante basilicum en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Oerwoudkerrie met meerval - gaeng paa pla dook

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bergamotblad, citroengras, gapi, garnalenpasta, gedroogde chilipeper, laos, knoflook, krachai, kratiem, ma-khue puang, meerval, nam pla, olie, peperkorrels uit blik, prik chee fa, prik chee fa haeng, sjalot, ta krai, thaise aubergine, thaise groene chilipeper, thaise vissaus, verse basilicum, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rode kerriekip - gaeng ped gai

Ingrediënten:
bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, kipfilet, kokosmelk, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, suiker, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en verse basilicum

Keuken:
Thais
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde vis op boerenwijze - pae-sa banrai

Ingrediënten:
bai horapa, basilicum, citroengras, galanga, gedroogde thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, rijstwijn, rode poon, roodbaars, ta krai, thaise vissaus, ui, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Thaise groene curry met winterpompoen

Ingrediënten:
cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, kha, kipfilet, knoflook, kokosmelk, kokosroom, komijnpoeder, kratiem, ma-khue puang, nam pla, piew ma-grood, prik chee fa daeng, prik khee noo, raak pak chee, rode chilipeper, bergamotschil, sjalot, suiker, ta krai, thaise aubergine, thaise vissaus, verse basilicum en verse korianderwortel

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zeebanket met citroengras - pad po taek

Ingrediënten:
bai horapa, bamboescheuten, citroengras, coquilles, garnalen, groene paprika, kokosmelk, mosselen, nam pla, nam prik gaeng keow wan, olie, suiker, ta krai, thaise groene kerriepasta, thaise vissaus, verse basilicum en visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Korianderdipsaus

Ingrediënten:
knoflook, koriander, rijstazijn, sojasaus, suiker, thaise basilicum en thaise chilipeper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citroengrasdipsaus

Ingrediënten:
citroengras, knoflook, rijstazijn, sojasaus, suiker, thaise basilicum en thaise chilipeper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kaffir-dipsaus

Ingrediënten:
kaffirlimoenblad, knoflook, limoenschil, rijstazijn, sojasaus, suiker, thaise basilicum en thaise chilipeper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch