Haas met creme van rode kool, gebakken bloedworst en kussentjes van appel met creme van vanilleschorseneren, jus met iets bonenkruid
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 144 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / wild
Ingrediënten
- appel
- basisjus
- bloedworst
- bonenkruid
- crème fraîche
- haas
- kaneelstokje
- kruidnagel
- rode kool
- rode wijn
- room
- roomboter
- schorseneren
- vanillestokje
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.