Haas met creme van rode kool, gebakken bloedworst en kussentjes van appel met creme van vanilleschorseneren, jus met iets bonenkruid

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tartaar van Pietjesveld met gepocheerd scharrelei

Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Kruidige bierstoof met seitan, rode biet, ontbijtkoek

Een recept uit Isabel

Hete bliksem (schuim)

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio