Warm taartje van pure chocolade met lopende vulling in jus van kersen met kersjes, gevuld met amandelcreme
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 148 in Portfolio .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- amandellikeur
- bloem
- boter
- ei
- eierdooier
- gelatine
- kaneelstokje
- kersen
- melk
- port
- pure chocolade
- steranijs
- suiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.