Dun gesneden zeeduivel met een bavarois van tomaat en saffraan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in Literalicious .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Op de graat gegaarde rogvleugel bepoederd met augurkenmeel, pastatonnetjes gevuld met moes van ham, quinoa en creme van aardpeer, ingelegde witlof met spek

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Persillade van ham met mosterdsaus

Serveersuggestie Persillade van ham met mosterdsaus

Pressé van pot-au-feu en lawerwurscht met melfor-vinaigrette

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Krabmousse met mango en dressing van grove mosterd

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken