Dun gesneden zeeduivel met een bavarois van tomaat en saffraan
★
★
★
★
★
Een recept van Tamara Verheij en Koen de Groote.
U vindt dit recept op pagina 52 in Literalicious .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Persillade van ham met mosterdsaus

Krabmousse met mango en dressing van grove mosterd

Op de graat gegaarde rogvleugel bepoederd met augurkenmeel, pastatonnetjes gevuld met moes van ham, quinoa en creme van aardpeer, ingelegde witlof met spek

Pressé van pot-au-feu en lawerwurscht met melfor-vinaigrette
