Persillade van ham met mosterdsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 162 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oeufs en gelée - Gepocheerde eieren in gelei

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Aspic uit mijn jeugd

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Eieren in gelei met port

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Moes van ham

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio