Gebraden duif met knolselderijpuree, jonge bietjes en een compote van spruitjes en eigen jus
★
★
★
★
★
Een recept van Tamara Verheij en Koen de Groote.
U vindt dit recept op pagina 85 in Literalicious .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- bakolie
- boter
- duiven
- jonge bietjes
- knoflook
- laurier
- prei
- rode wijn
- room
- selderij
- sjalot
- spruitjes
- tijm
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.