Flensjes gevuld met kalkoen en veenbessen
★
★
★
★
★
Een recept van Christine Ingram.
U vindt dit recept op pagina 246 in Rijst en risotto .
- Keuken:
- Noord-Amerikaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Ingrediënten
- bloem
- boter
- bouillon
- ei
- grotchampignons
- kalkoenborst
- melk
- olie
- parmezaanse kaas
- suiker
- veenbessen
- versgemalen zwarte peper
- water
- wilde rijst
- zonnebloemolie
- zout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.