Midye tava - Mosselen à la Bosporus met tamara

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 248 in Anatolië .

Keuken:
Turks
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

The Commons Amsterdam restaurant en bar

Een recept uit Betina Oostveen

Circl Restaurant in Amsterdam

Een recept uit Betina Oostveen

Lamsschenkels, in bier gestoofde, met mieliepap

Een recept uit delicious. magazine - 2015-02

Mechelse koekoek met kriekbier en oesterzwammen

delicious. magazine - 2007-05