Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Midye tava - Mosselen à la Bosporus met tamara
- Ingrediënten:
- bier, blauwe mosselen, bloem, ei, tamarasaus, kikkererwtenmeel en plantaardige olie
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Blauwe mosselen wordt beschouwd als mosselen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met blauwe mosselen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient blauwe mosselen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Recept uit delicious. magazine - 2010-11:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit De kunst van het koken: