Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 110 in Nopi .
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- banaansjalot
- bloem
- boter
- bruine ansjovisfilet
- cavolo nero
- chinees vijfkruidenpoeder
- citroensap
- citroenschil
- gebakken uitjes
- grof zeezout
- heilbotfilet
- kabeljauwfilet
- knoflook
- lichtbruine basterdsuiker
- maïzena
- olijfolie
- rode chilipeper
- schelvisfilet
- sesamzaad
- tomaat
- valdespino sherryazijn
- witte peper
- witte wijn
- witvisfilet
- zonnebloemolie
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.