Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 141 in Nopi .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- anijssterren
- banaansjalot
- boter
- donkere sojasaus
- fijne kristalsuiker
- gedroogde garnalen
- gerookte pancetta
- grof zeezout
- kaneelstokjes
- kerrieblaadjes
- kippenbouillon
- knoflook
- komkommer
- koriander
- lichte sojasaus
- maïzena
- mirin
- oestersaus
- okra
- rijstazijn
- rode chilipeper
- sake
- witte misopasta
- zonnebloemolie
- zwarte peper
- zwarte peperkorrels
- zwemkrabben
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.