Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 249 in Nopi .
- Gang:
- ontbijt / brunch
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- ahornsiroop
- bakpoeder
- bloem
- boter
- donkere rietsuiker
- ei
- fijne kristalsuiker
- gele perziken
- gemberwortel
- griekse yoghurt
- grof zeezout
- honing
- maïskorrels
- nectarines
- sauternes
- slagroom
- snelkookpolenta
- vanillestokje
- roomkaas
- volle melk
- witte perziken
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.