Ricottabeignets met bramensaus en chocoladezand
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 273 in Nopi .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Ingrediënten
- anijssterren
- bakpoeder
- bloem
- boter
- bramen
- cacaopoeder
- ei
- fijne kristalsuiker
- gin
- grof zeezout
- maïzena
- poedersuiker
- ricotta
- sinaasappelschil
- sleedoorngin
- vanillestokje
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.