Risotto met lentegroenten, tomaat en basilicum

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 206 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
risotto

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto met doperwtjes, ricotta en citroenrasp van The River Cafe

Een recept uit

Gekookte rijst met parmezaanse kaas, mozzarella en basilicum

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Romige risotto met pijnboompitten en basilicum

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Rode bietjes risotto met verse basilicum en schorseneren

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek