Bouillon met paccheri, parmezaan, rucola en sobrasada

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 86 in Bouillon .

Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
32 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cannelloni van kreeft aardappel en pancetta in een kerstomatensausje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Cannelloni met een rest ragout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

Pasta met snelle tomatensaus

delicious. magazine - 2010-01