Bouillon met krieltjes, asperges en gerookte paling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 120 in Bouillon .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Biefstuk met gemberschuim

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Basmatibuns

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Ode aan de rendang - Gekruid droog gestoofd rundvlees op twee manieren

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Kipspiesen met citroengras en knoflook

delicious. magazine - 2013-09