Bouillon met krieltjes, asperges en gerookte paling
★
★
★
★
★
Een recept van William Ledeuil.
U vindt dit recept op pagina 120 in Bouillon .
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- boter
- citroengras
- dille
- gerookte palingfilet
- gevogeltebouillon
- groene asperges
- in rijstazijn ingemaakte rode ui
- kippenbouillon
- krieltjes
- lente-ui
- nieuwe aardappeltjes
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.