Kalfslapjes met kaneel en tijm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 21 in Twaalf maanden lekker eten .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met peperolie en gegrilde kalfslapjes

delicious. magazine - 2007-06

DIY kookworkshop in Italië

Een recept uit Ursula Strik

Saltimbocca alla romana

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Kalfsvlees, gevuld

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek