Heldere bouillon met peultjes en kervel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 158 in Twaalf maanden lekker eten .

Keuken:
Hollands
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sherry-cherrytomatendressing voor bij oesters

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Witte bonen salade

Een recept uit Margot

Mediterrane salade met olijven, Griekse yoghurt & munt

Een recept uit Ida de Haart en Milou Maass - Sla