Salade van gebakken brood met tonijn
Een recept van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan.
U vindt dit recept op pagina 237 in Twaalf maanden lekker eten .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- extra vierge-olijfolie
- kappertjes
- knoflook
- pain de campagne
- sjalot
- tonijn
- trostomaat
- witte wijnazijn
- zwarte olijven
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.