Gazpacho van druiven
★
★
★
★
★
Een recept van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan.
U vindt dit recept op pagina 306 in Twaalf maanden lekker eten .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- amuse / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- ciabatta
- knoflookpuree
- komkommer
- olijfolie extra vergine
- sjalot
- walnoten
- witte balsamicoazijn
- witte druiven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.