Druivengelei met oregano

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 366 in Twaalf maanden lekker eten .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
bijgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / chutney/pickle/jam/compote
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aalbessengelei (rode bessen)

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Aardbeienconfiture

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Kiwiconfiture

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Mispelgelei

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal