Zuurkoolsoepje met parmaham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 412 in Twaalf maanden lekker eten .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Panino met parmaham, mozzarella & rucola

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Gestoomde spitskoolrolletjes

Serveersuggestie Gestoomde spitskoolrolletjes

Roodbaars met salie en parmaham

Serveersuggestie Roodbaars met salie en parmaham