Cassola de fideus - Fideus met Catalaanse saucijzen en iberico-spareribs
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 373 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / varkensvlees
Ingrediënten
- amontillado sherry
- bladpeterselie
- blanke amandelen
- bloem
- botifarraworst
- cata
- fideo
- hazelnoten
- iberico-spareribs
- kippenbouillon
- knoflook
- olijfolie
- saffraandraadjes
- suiker
- tomaat
- ui
- varkensribbetjes
- verse worst
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.