Ragout van negenoog met rode wijn - lamproie à la bordelaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 276 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ham- en courgettelinten met meloen

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Prik à la bordelaise

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Eekhoorntjesbroodpaté

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kip cordon bleu uit de oven - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Kip cordon bleu uit de oven - Lovemyfood.nl