Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 410 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chicken sofrito

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Smaakvolle salade

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brandade van gerookte forel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brandade van gerookte forel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made