Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 410 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten
- aardappel
- citroensap
- knoflook
- mesclun
- nieuwe aardappel
- olijfolie
- paarse artisjok
- parmezaanse kaas
- peper
- pistou
- rundergehakt
- tomaat
- ui
- verse basilicum
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.