Kalfsfricassee - blanquette de veau
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 85 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- boter
- bouquet garni
- citroensap
- eierdooier
- kalfsschouder
- kruidnagel
- prei
- room
- ui
- verse peterselie
- witte peper
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.