Stoofpot uit castelnaudary - cassoulet de castelnaudary
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 99 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten
Ingrediënten
- bonenkruid
- bouquet garni
- broodkruim
- dikke rib
- eendenconfit
- ganzenconfit
- ganzenvet
- knoflook
- knoflookworst
- lamsborst
- tomaat
- ui
- vet spek
- witte bonen
- wortel
- zout
- zwarte peper
- zwoerd
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.