Gebakken kabeljauw met romige witlof en mosterd
★
★
★
★
★
Een recept van Rianne Buis.
U vindt dit recept op pagina 42 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Erg lekker,al vaak gemaakt.