Gebakken kabeljauw met romige witlof en mosterd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Erg lekker,al vaak gemaakt.

- ongeveer 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Soezenkrokant (Onderdeel van Burj Khalifa)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Beurre manié

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Soezenkrokant (Onderdeel van akina)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts