Pernodsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Rianne Buis.
U vindt dit recept op pagina 57 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / warme sauzen
Ingrediënten
- boter
- droge witte wijn
- knoflook
- laurierblad
- majoraan
- pernod
- sjalot
- tomaat
- verse selderij
- visfond
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.