Provençaalse wijting met tomaten-selderijsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groninger hardbrood met waddengoudkaas & Stellendamse garnalen

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Pangsitvulling I

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Selderijolie

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Geroosterde spitskool - met pecelsaus van cashew en sambal matah

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock