Deegslakken - presniz
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 24 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak
Ingrediënten
- amandelen
- bloem
- boter
- citroensap
- eieren
- gesuikerde vruchten
- hazelnoot
- melk
- pijnboompitten
- poedersuiker
- rozijnen
- rum
- tarwebloem
- walnoten
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Het recept in het boek Culinaria Italia is erg onduidelijk. Er is sprake van gist, maar staat niet bij de ingredienten, en er is sprake van boter bij de ingredienten maar dat wordt bij de bewerking weer niet genoemd. Er is sprake van twee soorten deeg die moeten worden gemend. Ik denk een gistdeeg en een boterdeeg. Maar krijg graag wat meer toegelicht. Wie helpt? De foto bij het gerecht doet verlangen het met Kerst op de ontbijttafel te zetten.