Deegslakken - presniz

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 24 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
koek en gebak

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Het recept in het boek Culinaria Italia is erg onduidelijk. Er is sprake van gist, maar staat niet bij de ingredienten, en er is sprake van boter bij de ingredienten maar dat wordt bij de bewerking weer niet genoemd. Er is sprake van twee soorten deeg die moeten worden gemend. Ik denk een gistdeeg en een boterdeeg. Maar krijg graag wat meer toegelicht. Wie helpt? De foto bij het gerecht doet verlangen het met Kerst op de ontbijttafel te zetten.

- bijna 4 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Croquants aux amandes

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Pladijs met pompoen en amandelboter

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Gevulde speculaas koeken

Een recept uit Betina Oostveen

Kerstkoekjes

Een recept uit Veronique Pouw