Kalfslever op de wijze van Venetië - fegato di vitello alla veneziana

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 37 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fegato di vitello con salvia - Kalfslever met salie

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Leverspiesjes met spek (tweede versie)

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gebakken lever met salie en appel-karamelsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen