Soufflé van boetweitpasta - pizzoccheri

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 114 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pizzoccheri

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Normandische boekweitflensjes

Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Groentekoekjes

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Boekweit-spekknödel

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst