Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 435 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ganeffe alla zafferano - Runderbouillon met kaas en saffraanrijst ballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Cotolette al moscasto / Kalfskotelet met muscatel en amandelen

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Ramacché - "Frites" van prosciutto en kaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Cannelloni al sugo / Cannelloni met vleessaus

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking