Bonengerecht - favata
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 475 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- bleekselderij
- brood
- gedroogde bonen
- knoflook
- pecorino
- salsiccia
- savooiekool
- tomaat
- ui
- varkenspoot
- verse dille
- wortel
- zout
- zwoerd
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.