Stokvis uit Nice

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 127 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 245 voor de bereiding van “beslag, blz 245”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

*Fish and Chips: Halibut Cheeks with Halibut Cheek Gel Base in Siphoned Tempura Batter, Sea Urchin Tartar Sauce and Pommes Souffées

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

In Europees beslag gefrituurde groente met Chileense salsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Fish and chips met zelfgemaakte tartaarsaus

Een recept uit

In Europees beslag gefrituurde groente met salsa sofrito

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër