Paté de caneton d'Amiens - Eendenpaté "Amiens"
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 118 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- paté/terrine
Ingrediënten
- boter
- champignons
- cognac
- eend
- eendenbotten
- eendenlever
- ei
- fond
- ganzenlever
- kippenlever
- konijnenvlees
- korstdeeg
- laurier
- madeira
- mager varkensvlees
- peper
- tijm
- truffel
- vet spek
- vet varkensvlees
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.