Foie Gras and Button Mushroom Tart

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 148 in Modernist Cuisine [3] .

Soort:
azijn

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 4 voor de bereiding van “citroencurd, blz 4-234”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde kikkererwten en groenten in brikdeeg

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Aperitiefhapjes met geitenkaas en maanzaadjes

Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Karamelijs in minihoorntjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Kabeljau im Brikteig - Kabeljauw in Brikdeeg

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze