Gigot Périgourdin à la couronne de'ail - Périgourdijnse lamsbout met knoflookkroon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 143 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kwartel met foie gras

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

bûche de noël

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Mosterdvinaigrette

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman