Zürcher geschnetzeltes - Kalfsvlees in roomsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 152 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Zwitsers
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Gebraden kalfsvlees uit de Anjou - cul de veau à l'Angevine

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Frikadellen

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia