Ch'u hua yu keng kuo - Soep met chrysantenblad
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 234 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- chrysant
- doperwten
- frituurvet
- gember
- glasmie
- kipfilet
- kippenbouillon
- kippenlever
- kool
- koriander
- olie
- peper
- pinda's
- scholgraat en -kop
- spinazie
- ui
- visfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.